12 Mayıs 2012 Cumartesi

GECENİN İÇİNE..

Haftasonu eve iş getirdim; sırf haftaiçi yapacaklarımı kolaylamak için. Erken uyandım ki erken başlayayım çalışmaya. Çok erken başlamam gerekmiyordu ama "maç" var dedim; çalıştırmazlar beni akşam.. Öyle de oldu. Sinirlerim tepemde. Benim sinirlerim tepemde ama dışarıda da ciddi ciddi bir tehlike yaşanıyor. Fren sesleri durmuyor. Şu an evde ya da bir ambulans içinde hasta olanlar da dahil bu durumdan rahatsız olan herkes adına: "Yeter artık!" diyorum. Bildik düşünceyi tekrar edeceğim ama onca adaletsizlik varken şu memlekette birlik beraberlikle baş kaldırılmayı bekleyen, bu gece yaşananları cidden hazmedemiyorum ben. İnsanların eğlenmeye; çoşmaya ihtiyacı var ama.. düşüncesinden de tiksiniyorum. Ne eğlencesi bu? Vahşetin neresi eğlencedir? İnsanların canının yanması ne zamandır eğlence?
Müzik de dinleyemiyorum; film de izleyemiyorum. Kaldım olduğum yerde. Sussunlar diye bekliyorum. Öyle işte. Bu gecenin bende yarattığı psikoloji bu: Tiksinti kaynaklı sinir harbi. Titreme nöbetleri. Gecenin içine kusanların üstüne kusasım var içimdekileri.

6 yorum:

Kızıl dedi ki...

al benden de o kadar. msn bağlantım da gitti, bağlanamıyorum. bir de buna uyuz oldum bu gece.

Karōshi dedi ki...

burda sesler devam ediyor ama dayanılası boyutta şu an.. anladım zaten koptuğunu..

cem dedi ki...

ASLINDA BEN DE MUTLU OLDUM Bİ GS Lİ OLARAK AMA KUTLAMA YAPMADIM TABİ, ŞANSIMA BURDA YOĞUN BİR KUTLAMA DA OLMADI YA DA OLAN KUTLAMA BENİM BULUNDUĞUM TARAFTA HİSSEDİLMEDİ.

BU HARFLER NEDEN BÜYÜK, CAPSLK AÇIK KALMIŞ AMA ARTIK ÇOK GEÇ. :)

Karōshi dedi ki...

Çok sevinmişsin ondan büyük büyük yazmışsın demeyeceğim merak etme:)Kutlansın tabi ya.. ama sizin ordaki gibi kutlansın:) Ya da ben de oralarda yaşayayım, olmaz mı:)

cem dedi ki...

bence bir sakıncası yok, sıkılmam diyorsan yaşayabilirsin. ben geleli 3 ay olmama karşın bazen sıkılıyorum. denizi ve yeşili de olmasa hiç çekilmez.

Karōshi dedi ki...

deniz tek başına yeter deniz denizse gerçekten..