16 Eylül 2012 Pazar

Still the same... with "you"... :)

8 yorum:

cem dedi ki...

durup durup '' hayat ne garip, zor bazen'' diyoruz. Sonra hiçbir şey olmamış gibi gülmeye devam ediyoruz.

Hayat ne garip değil mi karöshi ?

Balthus dedi ki...

internet fena yavaş onca beklemeye ancak 1 dk 15 saniyesini izleyebildim.Bu pazarın en güzel yazısı bu klip olmuş diyebilirim gene de.Teşekkürler..Ah! yazarken biraz daha yüklendi.Tamamlanırsa bu gece bir kaç kez dinleyeceğim gibi.müzikte klipte harika.arkada bu fon oturup koca bir roman yazarım ben eminim :) iyi geceler,güzel bir hafta dilerim.

Karōshi dedi ki...

Cem the hüzün prensi, hayat ne gariban mı deseydik yoksa:) Bu akşam da konuştuk ya, beceremediğimiz zaman yaşamayı garip diyoruz hayata.. iyi geceler arkadaşım!

Levent, hoşgeldiiin! Bu akşam için Lenny Kravitz'ten bir şarkı aradım ama aradığımı bulamadım. İyi ki bulamamışım. Sen yaz ben de okuyayım, eski yazılarına yorum yazarım bak yoksa gene:) sana da güzel bir hafta diliyorum!

Balthus dedi ki...

Leny'den tek bildiğim american woman benim.Hani o bolca kadınlı seksi klip :)Ergenliğime denk gelmişti sanırım.sizi ekledim sayfama,sağ yanda reklamınızda oldu yani :)) şaka şaka böyle bir derdiniz yoktur biliyorum :) yazacağım,ama nasıl ve nerde henüz belli değil.Geçen sert yazdıysam özür dilerim.olay şu,eski yazılarıma yorum yapılınca bakıp okumak zorunda kalıyorum ne yazdım diye ve bunu istemiyorum.Eskide kalsın onlar.. ;)tekrar iyi geceler.ben size bir şarkı yollayım.Eva cassidy :autumn in leaves,ya da herhangi bir şarkısı.Pek tanıyan yoktur,genç yaşta aramızdan ayrılmıştı.Kaptırmayın ama hüzne boğar sesi insanı.Ciddden.Gündüz dinlemenizi öneririm.Tabi isterseniz.İyi geceler...

Karōshi dedi ki...

Eski yorumlara yazmaya devam edeyim o zaman:) Şaka benimki de.. Anlıyorum söylediğini:) Ne özrü, rica ederim. Reklama gelince, hiç fark etmez.. Asosyal bir bloggerım ben, senin bloguna sarmış olmama rağmen.)Eva Cassidy'in bu şarkısını gecenin başında bulsaydım keşke.. Dinledim, içime işledi. Başka bir mecrada, paylaştım hatta.. teşekkürler Levent..

cem dedi ki...

karöshi bu tostun, pardon postun altına bu yorum olmamalı ama;

tey tey tey tey

tey tey tey tey

pandora seni sevmiyormuş, sen onun bloguna yorum yapmıyormuşsun öyle dedi demin.

tey tey tey o da ssana yorum yapmamış zaten bak

Kızıl dedi ki...

yaaa. biri şunu sustursun yaa. Cemmm susss. bak geliyor 5 kardeş.

cem dedi ki...

gelsin banane, beş kardeşten mi korkacağım. tey tey tey